Ce este Târgul BBSO?

Totul a pornit de la o nevoie și o idee. Nevoia era una financiară: trebuia să strângem câteva sute de mii de euro în mai puțin de 5 luni pentru a plăti terenul pe care ne propusesem să ridicăm CAMPUSUL BBSO. Ideea era una mai puțin obișnuită pentru contextul evanghelic românesc: să organizăm la Biserică un târg (talcioc, ocska, garage sale, yard sale sau alte denumiri ar mai putea fi utilizate pentru acest eveniment), în care oamenii să vândă și să cumpere diverse lucruri, urmând ca banii rezultați din vânzare să fie folosiți exclusiv pentru cumpărarea acelui teren.

Timizi, oameni din biserică și nu numai, au pus în vânzare de la cârnați de casă, electronice, jucării ale copiilor lor până la gem de ardei iute și suc de mere proaspăt stors pentru această ocazie. 

Banii strânși în cadrul Târgului BBSO au fost suficienți pentru a ne încuraja să organizăm și alte ediții. Am organizat câte un târg cam la 4-5 luni de la prima ediție.  Oamenii au răspuns fantastic și au dăruit sacrificial din timpul și energia lor: am reușit să achităm terenul folosind și banii strânși în cadrul Târgurilor BBSO (circa 110.000 EUR).

Pentru că acum suntem în plin proces de construcție a Campusului BBSO pe acel teren, nevoia financiară încă există.

Și pentru că oamenii care doresc să ne ajute în realizarea construcției sunt mulți, dar nu toți pot sprijini financiar lucrarea, dar toți au nevoie să cumpere anumite lucruri, iar alții doresc să vândă lucruri, am extins Târgul BBSO în mediul online, așa încât, oricine dorește să doneze pentru lucrarea noastră, să poată să facă acest lucru și indirect, prin cumpărarea și vânzarea pe acest site.

Dacă vrei să vinzi un articol, îți ia mai puțin de 2 minute să îți faci un cont și să faci public anunțul tău. Dacă vrei să cumperi, vei găsi aici lucruri noi sau în stare bună, din diverse categorii de produse. 

Dacă tot ai nevoie să cumperi ceva, ia în calcul varianta de a cumpăra de aici, nu de pe olx, Facebook Marketplace sau grupuri de pe rețelele de socializare.

Doneaza

Dacă dorești să ne sprijin financiar și altfel, prin donație directă, mergi pe aceasta pagina.

Îți mulțumim!